Kes oleks arvanud, et ainuüksi paprikat kasutades võib täisa maitsva pastasalati teha? Jamie Oliver on välja pakkunud päris hea retsepti, http://www.jamieoliver.com/recipes
mis valmib üsna lihtsalt. Kahele inimesele saab kõhtu-täitvad portsud järgmistest kogustest:
1suur punane paprika (või 2 väiksemat erivärvilist paprikat)
2küüslauguküünt
2 peotäit hakitud peterselli
1 spl palsamiäädikat või õunaäädikat
peotäis riivitud parmesani
2 spl koort või mascarpone juustu
200 gr rigatonisid või pennesid
oliiviõli, sool, pipar
Haki paprika, maitsesta soola ja pipraga ning kuumuta oliiviõlis 25 minutit. Jälgi, et paprika kõrbema ei läheks!
Soovi korral võid poole kuumutamise aja möödudes lisada 1 hakitud punase sibula.
Lisa purustatud küüslauk ning petersell ja jätka kuumutamist veel mõned minutid.
Lisa äädikas, mis kuumal pannil kiiresti aurustub ning viimasena sega pannile paremsan ning koor või mascarpone, keera kuumus minimaalseks.
Valmista pasta.
Sega kokku pasta ning paprika-koore segu, millele lisa veidi oliiviõli ning pasta-keedu-vett. Serveerimisel puista salat üle parmesaniga.
Maitses hästi – paprika pikk kuumutamisaeg tasus ära!
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment