Friday, 5 February 2010

Munarull suitsukalatäidisega

Vaja läheb:
6 muna
5 dl piima
1,5 dl jahu
1 tl soola
0,5 tl musta pipart

Täidis
400 g suitsukala (väga hästi sobis suitsutursk)
200 g maitsestamata toorjuustu
1 dl maitsestamata jogurtit
peotäis maitserohelist (till, roheline sibul)
poole sidruni mahl
vajadusel soola,
sidrunipipart väga natuke

Klopi munad kergelt lahti, lisa jahu ja natuke piima ning sega kuni jahutükid on välja saadud. Lisa ülejäänud piim ning maitseained.Kata ahjuplaat küpsetuspaberiga ning vala munasegu sinna peale. Küpseta 225 kraadi juures 20-25 minutit.Täidiseks sega kokku puhastatud suitsukala, toorjuust ja maitsestamata jogurt. Haki sekka maitseroheline ning pressi sidrunist mahl.Maitse, kui soovid lisada soola või sidrunipipart, siis tee seda.Kui munapõhi on niipalju jahtunud, et saad seda kätega katsuda, siis kata ta täidisega ning keera rulli, alustades pikemast servast.Tõsta paariks tunniks külmikusse ning enne serveerimist lõika umbes 1,5 - 2 cm laiusteks ribadeks.

No comments:

Post a Comment