Tordipõhi:
4 muna
70 g suhkrut
50 g jahu
30 g kakaod
1 tl küpsetuspulbrit
100 g maitsestamata jogurtit
50 g võid (toatemperatuuril)
Vahusta munad suhkruga. Sega kokku jahu, küpsetuspulber ja kakao. Lisa vahustatud munadele juurde või ja jogurt. Sega kokku ühtlaseks massiks. Lõpus lisa vedelale massile jahu-kakaosegu ning vahusta 5 minutit. Kalla mass küpsetusplaadile ning küpseta 180 °C juures 15–20 minutit.
Täidis:
500 g mascarpone’t
250 g 30%-list hapukoort
300 g mangopüreed
2 tl želatiini
125 g suhkrut
8 poolikut konservvirsikut koos vedelikuga immutamiseks
füüsaleid kaunistuseks
Sega omavahel ühtlaseks massiks kokku mascarpone, hapukoor, suhkur ja mangopüree. Sulata vesivannil želatiin ning kalla see toorjuustumassile juurde. Pane tordivormi põhja vormi järgi välja lõigatud küpsetatud tordipõhi, immuta seda veidi konservvirsiku vedelikuga ning tõsta ka virsikupoolikud sinna peale. Kõige peale kalla mascarpone-mangomass ning pane külmikusse 2 tunniks tarrenduma. Kaunista tort füüsalitega.
No comments:
Post a Comment