Friday, 5 February 2010

Köögiviljasupp kanaga


Lahja supp, mis on maitsev ka ilma kanalihata (siis tulemuseks eriti lahja supp).

Vaja läheb:

1 punane sibu

l2 sibulat

2-3 porgandit

veerand kapsapead

1 punane paprika

2 kanakoiba

1 pakk (u 400g) purustatud tomateid (ürtidega)

1,5 liitrit vett

1 kuhjaga sl köögiviljapuljongit

1 tl pruuni suhkrut

meresoola

maitse järgi purustatud musta pipart

(natukene)basiilikut

õli praadimiseks

Viiluta sibulad ja kooritud porgandid.Aja pannil õli kuumaks ja prae sibulaid ja porgandeid kuni sibul on muutunud klaasjaks. Vala segu potti.Viiluta paprika ja kapsas ning vala samuti potti. Vala peale vesi ja köögiviljapuljong, lisa kanakoivad ning purustatud tomatid ning lase keema tõusta. Keeda tasasel tulel kuni köögiviljad on pehmed. Vahepeal jälgi, millal kanakoivad on pehmeks keenud ning siis eemalda nad potist, lõika liha kontidelt ning lisa supi valmides tagasi potti. Maitsesta siis kui köögiviljad on pehmeks keenud.

No comments:

Post a Comment