Wednesday, 10 February 2010

Kalkuni-maasikasalat

Kogus 4-le
400 g kalkuni rinnafileed
soola ja musta pipart
2 sl teriyaki kastet
500 g maasikaid
pool pikka kurki
salatilehti(jääsalat, lollo rosso, rucola)
värsket basiilikut

Kaste:
4 sl oliiviõli
1 tl vedelat mett
2 tl palsamiveiniäädikat
300 g maasikaid
soola ja musta pipart

Lõika kalkunifileest 4 cm laiused ribad. Prae pannil või grillil mõlemalt poolt 4 minutit. Maitsesta soola ja musta pipraga ning pintselda üle teriyaki kastmega.Lõika 3 cm pikkusteks tükkideks. Puhasta ja poolita maasikad ning viiluta kurk. Rebi salatilehed väiksemaks.Kastme jaoks püreeri sauseguriga kõik kastme ained ühtlaseks kastmeks. Sega salatiained omavahel läbi ja serveeri kastmega

No comments:

Post a Comment