Monday, 8 February 2010

Kõõgiviljasalat lambakarree ja parmesaniga

200 g lambakarreed (veise-, kana- või kalkunifileed)Santa Maria Chicken & Steak maitseainesegu

Salat:
Santa Maria Lime Pepper maitseainesegu
80 g oliiviõli
värsket salatit (lollo rosso, frisee, lamb vms)
1 punane paprika,
1 kollane paprika
1 keskmise suurusega kurk
8 kirsstomatit
1 punane sibul
kaunistamiseks 20 g parmesani juustu ja küüslauguvõrseid

Sega omavahel oliiviõli ja laimipipar ning lase segul seista kuni muid komponente ette valmistad. Maitsesta liha Chicken & Steak maitseaineseguga ja küpseta pannil või ahjus. Rebi salatilehed, viiluta paprika ja kurk, poolita tomatid, lõika punane sibul ratasteks, riivi juust. Serveerimine: laota salatilehed taldrikule koos köögiviljadega, piserda salat õliga üle, aseta salatipadjale soojad lihatükid ning kaunista küüslauguvõrsete ja parmesani juustuga.
Soovitus: pildil oleva medium küpsusastme saab kvaliteetse lambaliha puhul, kui küpsetad liha pannil 4 minutit ühelt poolt, 4 minutit teiselt poolt ning seejärel veel 4 minutit ahjus.

No comments:

Post a Comment