Koostis:
1 kg supikonte
2 dl odrakruupe
4-5 marineeritud kurki
1 sibul
3 porgandit
kartuleid
5 terapipart
1,5 -2 spl soola
3 l vett
Supikondid panna veega keema, kui vesi hakkab keema ja peale tekib palju vahtu, siis valada vesi ära, pesta kondid puhtaks ja panna uue veega keema. Nii teha vähemalt 2 korda või kuni enam eriti vahtu ei teki keema hakkamisel.
Kupatatud kondid panna suurde potti, lisada vesi, maitseained, eelmisel päeval vette likku pandud ja ära kurnatud tangud. Mõne aja pärast õrnalt läbi praetud porgandid ja sibulad ning marineeritud kurgid.
Rassolniku tükelduskuju on väikesed kuubikud, köögiviljad lõigata selliseks.Kui liha ja tangud on pehmed, tõsta kahvliga kondid supi seest välja, lõigata kontide küljes olev liha väiksemateks tükkideks ja panna tagasi supi sisse. Kontide välja võtmise ajal võiks kartulid supi sisse panna.
1 kg supikonte
2 dl odrakruupe
4-5 marineeritud kurki
1 sibul
3 porgandit
kartuleid
5 terapipart
1,5 -2 spl soola
3 l vett
Supikondid panna veega keema, kui vesi hakkab keema ja peale tekib palju vahtu, siis valada vesi ära, pesta kondid puhtaks ja panna uue veega keema. Nii teha vähemalt 2 korda või kuni enam eriti vahtu ei teki keema hakkamisel.
Kupatatud kondid panna suurde potti, lisada vesi, maitseained, eelmisel päeval vette likku pandud ja ära kurnatud tangud. Mõne aja pärast õrnalt läbi praetud porgandid ja sibulad ning marineeritud kurgid.
Rassolniku tükelduskuju on väikesed kuubikud, köögiviljad lõigata selliseks.Kui liha ja tangud on pehmed, tõsta kahvliga kondid supi seest välja, lõigata kontide küljes olev liha väiksemateks tükkideks ja panna tagasi supi sisse. Kontide välja võtmise ajal võiks kartulid supi sisse panna.
No comments:
Post a Comment